VÅRA TJÄNSTER

Vi guidar er i båtköpet

Ny eller begagnad båt?

VI HJÄLPER ER GENOM HELA PROCESSEN

Går ni i tankarna att köpa en ny eller begagnad båt hjälper vi er genom hela processen. Det är många saker att tänka på där vår erfarenhet och kunskap kan vara värd mycket för er. Låt oss diskutera de viktigaste punkterna för att båten skall passa er och er familj på bästa sätt. Det är många dokument som exempelvis byggcertifikat, köpekontrakt, CE-märkning, skeppsregistrering mm som ska upprättas.

TJÄNSTER

SAMARBETE

FINANSIERING

Vi samarbetar med de två största bolagen i Sverige för båtfinansiering, Swedbank Finans och Wasa kredit. Det krävs en kontantinsats på 20% och resterande 80% kan finansieras på 20 år med möjlighet till annuitet där månadskostnaden blir densamma varje månad. Du kan när du vill amortera extra eller lösa hela krediten. Kontakta oss så tar vi fram en kalkyl efter dina önskemål på den båt du är intresserad av.

KUNSKAP & SÄKERHET

UTBILDNING

Att framföra en motorbåt med din familj är ett stort ansvar och du behöver rätt kunskap och utbildning i förhållande till storlek på båt och var du skall åka med din båt. Du får framföra motorbåt upp till max 12 meter lång och max 4 meter bred utan utbildning. Om du inte har tidigare erfarenhet rekommenderar vi dig en utbildning även om det inte behövs för säkerhetens skull. Kontakta oss för vidare diskussion om lämplig utbildning.

INTERNATIONELLA KONTAKTER

BÅTFÖRMEDLING

Vi hjälper dig att hitta din drömbåt oavsett var den finns. Vi kan ordna med transport till dig och nödvändiga dokument samt besiktning mm. Genom våra internationella kontakter kan vi oftast hitta en båt som motsvarar dina önskemål.

Vi har även teknisk kompetens för att komplettera din båt med nödvändig utrustning eller reparera om något skulle behöva fixas i Sverige. Behöver båten en rekond eller polering har vi samarbetspartner för det också.

TRYGGHET

FÖRSÄKRING

Att välja rätt försäkring är ofta en ganska svår process och det brukar ofta vara när något inträffat och försäkringen för första gången prövas det visar sig om du valt rätt. Vi hjälper dig genom vår erfarenhet med vad som behövs och vad som exempelvis täcks av garantier mm. Vi samarbetar med Alandia men hjälper dig naturligtvis även om det gäller något annat bolag.

 

SJÖVÄG ELLER PÅ LAND

TRANSPORTER

Vi har erfarenhet av transporter både sjövägen och på land med lastbil. Genom våra internationella kontakter inom transportområdet kan vi ta fram helhetslösningar och försäkring för hela transporten. Behöver du hjälp med att köra båten i sjön kan vi hjälpa dig med en erfaren kapten som garanterar en trygg transport.

NYBYGGD VARMHALL

VINTERFÖRVARING

Vi erbjuder våra kunder vinterförvaring i nybyggd varmhall med bästa klimatet för din båt under vintervilan. Upptagning sker skonsamt med hydraulvagn som tar upp till 70-fots båtar. Hallen ligger i Stockholmsområdet och kan lätt nås med bil. Under vintern erbjuder vi service, reparation av dynor, kapell, installationer mm. Kontakta oss för mer information.