RECENSIONER

Senaste recensionerna

Vi får mycket feedback från våra kunder och här är några recensioner:

(Referenser kan lämnas efter önskemål.)

 

  • Proffsigt bemötande, snabba att svara och otroligt trevliga. Tack för all hjälp vid försäljningen!

 

  • Vi köpte en Galeon 360 Fly där PS Marin agerade som agent åt säljaren. Vi är fantastiskt nöjda över den professionalism som Peter & Karin levererar rakt genom hela affären. Innan köp så följer man upp kontinuerligt och ser till att vi får så mycket information som möjligt. Genom transaktion finns dem med och svarar på eventuella frågor och kanske viktigast av allt så finns dom med efter får frågor men också små detaljer som behöver åtgärdas. Rekommenderas varmt!!

 

  • Att köpa båt är inte alltid lätt. Peter gör det enkelt genom bra stöttning genom hela processen; innan, under och efter köpet. Vi köpte vår Galeon 360Fly 2017 med lev veckan innan midsommar 2018, vi var en av Peters första kunder på ny Galeon men trots det fungerade allt jättebra och vi är supernöjda med båten.

 

  • Vi köpte en ny Galeon hos Peter på PS Marin. En helt fantastisk båt och bästa servicen man kan få. Rekommenderar starkt PS Marin och bättre båtaffär kan man inte göra!

 

  • Går ni i köp eller säljtankar? Vi kan verkligen rekommenderar PS Marine. Har precis sålt vår båt med gott och professionellt samarbete samt mycket nöjda parter (säljare och köpare).

 

  • Vi är nu mycket nöjda ägare av Galeon 560 Skydeck 2018 som vi köpte i Frankrike juni 2020 och fick en fantastisk semesterresa under 3 veckor hem till Stockholms skärgård. Även här fick bra service av PS Marin och Galeon som tog över Galeons service och garantier av säljaren. Efter ha semestrat, studerat och jämfört båtar i 15 års tid i storlekarna 48-87 ft. så visste vi att kvalitén var mycket bra men blev mycket glatt överraskad under resan runt Frankrike i väder och hård vind, med båtens köregenskaper, att köra med öppen taklucka utan drag i alla vindar, en efterlängtad dröm med en båt med osynlig flybridge utan kapell bara trycka på en knapp så stängs taket, kök med öppen planlösning platsbyggda köksskåp i massiv valnöt med maximal förvaring, innovation, modern teknik, snygg elegant inredning i världsklass med kvalité rakt igen allt. Vi kände efterfrågan när vi kom hem och ville då inte sälja våran efterlängtade båt. Däremot efter en överenskommelse med PS Marin så köper vi nu en ny modell Galeon lyxyacht om året designad och inredd av oss för visning och försäljning på den svenska marknaden fullt utrustad. GALEON 650 SKYDECK hämtad juli 2021 direkt från Galeon GDANSK med imponerande hantverk, och vi har nu även beställt en GALEON 700 SKYDECK för leverans 2023.